Ik teken tegen kinderarbeid

#TheClockisTicking, roep samen met ons de regeringsleiders op tot onmiddellijke actie in de strijd tegen kinderarbeid.

In 2015 kwamen 193 wereldleiders overeen om in 2025 een einde te maken aan kinderarbeid volgens de Duurzame Ontwikkelingsdoelen. Elke dag werken echter nog steeds 160 miljoen kinderen, de eerste toename in decennia. 

Teken nu en sluit je aan bij de internationale beweging in de oproep tot onmiddellijke actie in de strijd tegen kinderarbeid. Jouw handtekening laat zien dat Nederland om verandering én actie vraagt. 

Beste regeringsleiders,

De klok tikt. In 2015 hebben jullie binnen de VN afgesproken om tegen 2025 een einde te maken aan kinderarbeid volgens de Duurzame Ontwikkelingsdoelen. Elke dag werken echter nog steeds 160 miljoen kinderen, de eerste toename in decennia. Het wordt hoog tijd om jullie inspanningen om kinderen te beschermen tegen de ergste vormen van kinderarbeid op te voeren en een einde te maken aan kinderarbeid.Ik teken

tegen kinderarbeid

Aantal tekenaars

Gegevens

Vult u uw telefoonnummer in? Dan kan Terre des Hommes u maximaal 1x per jaar bellen om u te informeren of een bijdrage te vragen voor de strijd tegen kinderuitbuiting.
arrow
Privacyverklaring

Terre des Hommes verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met deze gegevens om. Wij gebruiken deze gegevens ten behoeve van onze donateursadministratie (zo controleren wij of u al bekend bent in onze administratie door uw gegevens te vergelijken met de gegevens uit ons systeem), fondsenwervende acties en om te informeren over onze activiteiten. Heeft u hier bezwaar tegen, dan kunt u dit bij ons melden onder vermelding van uw volledige adresgegevens. Meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan, vindt u in onze privacyverklaring.