Laat kwetsbare kinderen niet uit beeld verdwijnen!

Overal ter wereld worden kinderen bedreigd door mensenhandel, kinderarbeid en seksuele uitbuiting. Door corona dreigen vele duizenden van hen uit beeld te verdwijnen. Scholen zijn dicht en thuis is vaak niet de veilige plek die het hoort te zijn. Dit is een gevaarlijke situatie met alle gevolgen van dien. Door een gebrek aan toezicht en perspectief worden kinderen gedwongen te werken, worden ze uitgehuwelijkt of gedwongen hun lichaam te verkopen. Wist je dat het VN kinderrechtenverdrag is ondertekend door alle lidstaten van de Europese Unie? Daarmee garandeert de EU de bescherming van kinderrechten - zowel in Europa als daarbuiten! 

Vind jij ook dat de EU woord moet houden en moet voorkomen dat deze kinderen uit beeld verdwijnen? Teken dan nu de petitie!

Terre des hommes donate page image

Ja, ik vind dat kinderen meer bescherming verdienen!

Aantal petitie tekenaars

Gegevens

Vult u uw telefoonnummer in? Dan kan Terre des Hommes u maximaal 1x per jaar bellen om u te informeren of een bijdrage te vragen voor de strijd tegen kinderuitbuiting.
arrow
Privacyverklaring

Terre des Hommes verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met deze gegevens om. Wij gebruiken deze gegevens ten behoeve van onze donateursadministratie (zo controleren wij of u al bekend bent in onze administratie door uw gegevens te vergelijken met de gegevens uit ons systeem), fondsenwervende acties en om te informeren over onze activiteiten. Heeft u hier bezwaar tegen, dan kunt u dit bij ons melden onder vermelding van uw volledige adresgegevens. Meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan, vindt u in onze privacyverklaring.