Kinderarbeid moet stoppen, ik zeg nee tegen uitbuiting van kinderen!

Kinderen die onder levensgevaarlijke en ongezonde omstandigheden werken is geen uitzondering. Voor tienduizenden jonge kinderen in de mica-mijnen in India is dat zelfs de keiharde realiteit. Zij hakken mica in ondergrondse, vaak illegale mijnen of in stoffige steengroeven. Deze schrijnende vorm van kinderarbeid kunnen wij samen stoppen. Elk kind heeft recht op een gezonde en goede toekomst!

Terre des Hommes pakt deze ernstige kinderuitbuiting aan. Bijvoorbeeld in India waar  al zevenduizend kinderen uit mica-mijnen zijn gehaald. Ik steun Terre des Hommes om ook andere kinderen uit de mijnen en in de schoolbanken te krijgen. Voor hen teken ik dit manifest en strijd ik mee tegen kinderuitbuiting.

Ja, ik onderschrijf dit manifest

Aantal tekenaars

Gegevens

Vult u uw telefoonnummer in? Dan kan Terre des Hommes u maximaal 1x per jaar bellen om u te informeren of een bijdrage te vragen voor de strijd tegen kinderuitbuiting.
arrow
Privacyverklaring

Terre des Hommes verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met deze gegevens om. Wij gebruiken deze gegevens ten behoeve van onze donateursadministratie (zo controleren wij of u al bekend bent in onze administratie door uw gegevens te vergelijken met de gegevens uit ons systeem), fondsenwervende acties en om te informeren over onze activiteiten. Heeft u hier bezwaar tegen, dan kunt u dit bij ons melden onder vermelding van uw volledige adresgegevens. Meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan, vindt u in onze privacyverklaring.