Teken de petitie

Duizenden kinderen werken in gevaarlijke en ongezonde mijnen. Ze graven naar de grondstof mica, een mineraal dat wordt verwerkt in artikelen die wij dagelijks gebruiken zoals auto’s, laptops, make-up. 


Vind jij ook dat kinderen gewoon op school moeten zitten? Zeg dan NEE tegen kinderarbeid en roep bedrijven en multinationals in de elektronica-, cosmetica en autoindustrie op om hetzelfde te doen! Want kinderen zouden nooit moeten worden uitgebuit voor de productie van onze dagelijkse producten. 


Roep deze bedrijven op om NU actie te ondernemen. Teken de petitie. Wij zorgen dat je bericht bij deze bedrijven terecht komt.

Terre des hommes donate page image

Ik zeg NEE

tegen kinderarbeid

Aantal mensen dat ook nee zegt

Gegevens

Vult u uw telefoonnummer in? Dan kan Terre des Hommes u maximaal 1x per jaar bellen om u te informeren of een bijdrage te vragen voor de strijd tegen kinderuitbuiting.
arrow
Privacyverklaring

Terre des Hommes verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met deze gegevens om. Wij gebruiken deze gegevens ten behoeve van onze donateursadministratie (zo controleren wij of u al bekend bent in onze administratie door uw gegevens te vergelijken met de gegevens uit ons systeem), fondsenwervende acties en om te informeren over onze activiteiten. Heeft u hier bezwaar tegen, dan kunt u dit bij ons melden onder vermelding van uw volledige adresgegevens. Meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan, vindt u in onze privacyverklaring.