Mijn laatste wensen

Het persoonlijk Erfenisdossier helpt u bij het nadenken over later en het vastleggen van uw laatste wensen. Aan wie wilt u bijvoorbeeld een bepaald familiestuk nalaten en hoe denkt u over uw uitvaart? Tegelijkertijd is het een praktische handleiding voor uw dierbaren in een moeilijke periode; zij kunnen direct na uw overlijden handelen en uw laatste wensen in vervulling laten gaan. 


Vraag nu kosteloos het Erfenisdossier op. U ontvangt de digitale variant per e-mail. Heeft u liever een mooi invulbaar bewaarboekje, laat dan uw adresgegevens achter. Het Erfenisdossier komt zo spoedig mogelijk uw kant op.

Het Erfenisdossier is een persoonlijk document, het heeft geen rechtsgeldigheid. Wil je er zeker van zijn dat een bepaald goed of bedrag naar een nabestaande of bijvoorbeeld een goed doel gaat, dan kun je dit laten vastleggen in een testament bij de notaris. Het Erfenissossier is er enkel om de nabestaanden handvatten te geven over de laatste wensen.


Vraag uw persoonlijke erfenisdossier aan

Gegevens

Vult u uw telefoonnummer in? Dan kan Terre des Hommes u maximaal 1x per jaar bellen om u te informeren of een bijdrage te vragen voor de strijd tegen kinderuitbuiting.
arrow
Privacyverklaring

Terre des Hommes verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met deze gegevens om. Wij gebruiken deze gegevens ten behoeve van onze donateursadministratie (zo controleren wij of u al bekend bent in onze administratie door uw gegevens te vergelijken met de gegevens uit ons systeem), fondsenwervende acties en om te informeren over onze activiteiten. Heeft u hier bezwaar tegen, dan kunt u dit bij ons melden onder vermelding van uw volledige adresgegevens. Meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan, vindt u in onze privacyverklaring.